Maarten De Block

Maarten is ondernemer, productiviteit trainer en auteur. Hij is gepassioneerd door Drupal, personal development en hernieuwbare energie.

Al heel zijn professionele carrière heeft hij meer ambitie gehad dan tijd. Altijd heeft hij het volgende idee, de volgende innovatie, een proces dat beter kan,... in zijn hoofd rondzweven. Zo heeft hij al meer 'zij-projecten' gehad dan hij kan tellen.

6 jaar geleden was hij gefrustreerd over zijn productiviteit. Hij wilde meer gedaan krijgen, meer controle en meer rust in zijn hoofd. Het moest veel beter kunnen dan toen het geval was. Andere mensen kregen zoveel gedaan op een dag, maar hoe deden ze dat? Hij las verschillende boeken en beluisterde verschillende podcasts over dit onderwerp. Allen bevatten goede tips, maar helaas bracht het geen grote veranderingen. Tot hij het boek Getting Things Done van David Allen las. Dit boek beschreef een wetenschappelijk onderbouwde methode en richtte zich zowel op werk als op privé. Hij was enthousiast en ging ermee aan de slag.

Ondertussen gebruikt Maarten de Getting Things Done methode al 6 jaar. Hij krijgt meer gedaan op een dag, heeft minder stress, vergeet veel minder en houdt voldoende tijd over voor familie, vrienden, hobby’s, vrijwilligerswerk,...
Doordat hij zelf zo overtuigd is van de methode wilde hij die kennis graag doorgeven en liet hij zich eind 2019 certificeren tot Getting Things Done trainer. Vandaag helpt hij dus ook anderen met het verhogen van hun productiviteit.

Activiteiten/ervaringen:

Favoriete boeken:

  • Getting Things Done - David Allen
  • The 4-Hour Work Week - Tim Ferriss
  • The ONE Thing - Gary W. Keller, Jay Papasan
  • The E-Myth Revisited - Michael E. Gerber

Ik geef volgende trainingen:

  • Getting Things Done
  • Persoonlijke productiviteit
  • Digitale tools voor productiviteit

Wat anderen zeggen:

Great job, I hope to be able to deliver trainings as professionally as you do :)
- Teodora Takacs

De positiviteit die je uitstraalt bij het geven van de training en de eigen ervaringen zeker behouden en blijven delen!
- Stef De Waele -

Blijf de opleiding geven zoals je nu doet! Je merkt heel hard dat je iets vertelt waar heel veel passie insteekt. Die passie zorgt voor een heel positieve vibe! Aangenaam om te luisteren.
- Glenn Wouters -

Great trainer, super friendly and open to questions or feedback. I also liked the personal examples, tips and tricks.
- David Fichel -

Interessant, meelevend, kortom TOP trainer.
- Tom Van den Eynden -

Maarten deelt tips en tricks vanuit GTD én eigen ervaring! Inspirerend!
- Sven Monsaert -

Maarten is een goede en rustige spreker. Je merkt dat GTD een onderdeel van z’n leven is. Goede sterke praktijkvoorbeelden van zowel privé als zakelijk.
- Cedric Spillebeen -

Trainer bracht de materie vlot en is erg toegankelijk voor vragen.
- Elsie Luppens -